Tolba plină de medalii pentru elevii gorjeni la Olimpiada Naţională de Tehnologia Informaţiei


OTI2016
Bacaul a găzduit săptămâna trecută Olimpiada natională: TIC – Tehnologia Informatiei si Comunicarii. Conform regulamentului de organizare,au  participat doar elevi de liceu, pe doua sectiuni: TIC – pe nivele de studiu – clasa a IX-a, clasa a X-a, clasa a XI-a si clasa a XII-a si sectiunea C # – unde pot concura elevi de la toate clasele.Pentru elevii Gorjului, cheltuielile cu transportul elevilor au fost asigurate de Primăria Orașului Novaci, Sindicatul Liber Învățământ Novaci și Liceul Teoretic Novaci.

Disciplina la care excelează elevii calificati la faza nationala a acestei olimpiade presupune inteligenta, viziune, mobilitate, spirit de inovatie si creativitate.

Au participat în total 215 de elevi din toate judetele tarii, care au venit in Bacau insotiti de 42 de profesori. Comisia de examen a fost  alcatuita din 42 de cadre didactice de prestigiu; presedintele comisiei a fost conf.univ.dr. Gloria Cerasela Crisan, de la Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau, presedintele executiv a fost inspectorul general din Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice prof. Nusa Dumitriu Lupan.

Lotul Gorjului a fost alcătuit din:

Secțiunea TIC: Mihalache Cristian (Liceul Tehnic Turceni) – clasa a IX-a, prof. Vlad Mioara; Pîrvuleț Mihai (CNET) – clasa a X-a, prof. Mănică Andreea, Runcenu Mihaela; Taraleșca Ovidiu (Liceul Teoretic Novaci) – clasa a XI-a, prof. Țăpîrdea Simona; Stamp Alexandru (CNET) – clasa a XII-a, prof. Preoteasa Carmen

Secțiunea C#: Ilie Ionuț Bogdan (CNSH) – clasa a XI-a, prof. Stoichițoiu Dan
Rezultatele au fost unele foarte bune după cum ne-a informat doamna profesoară Simona Ţăpârdea, însoţitorul lotului Gorjului la această competiţie:
Pîrvuleț Mihai (CNET) – clasa a X-a, mențiune, medalie de argint
Taraleșca Ovidiu (Liceul Teoretic Novaci) – clasa a XI-a, medalie de bronz
Stamp Alexandru (CNET) – clasa a XII-a, medalie de bronz
Secțiunea C#
Ilie Ionuț Bogdan (CNSH) – clasa a XI-a, medalie de bronz
Proba de concurs a avut loc în data de 20 mai 2016.Tema probei de proiect: Diversitate și transparență. Timp de 6 ore, concurenții au avut de rezolvat subiectele.
Cheltuielile cu transportul elevilor au fost asigurate de Primăria Orașului Novaci, Sindicatul Liber Învățământ Novaci și Liceul Teoretic Novaci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.