Proiectului Crosul Sohodolului- natură și mișcare, la ediția a VII-a


foto 1 foto 2 Foto 3 Foto 4În data de 12.06.2016 s-a derulat activitatea principală din cadrul proiectului Crosul Sohodolului- natură și mișcare- ediția a VII-a, proiect implementat de mai multe instituții partenere: Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Administrația Sitului Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest- C.C.I.R.J., Crucea Roșie România, Filiala Gorj, Colegiul Tehnic Nr. 2 Tg-Jiu, Colegiul Economic Virgil Madgearu Tg-Jiu, Liceul Tehnologic Constantin Șandru Bîlta, Asociația ADE- Colorful Mide, Școala Gimnazială Sf. Nicolae Tg-Jiu, și cu sprijinul reprezentanților Decatlon.

Proiectul a oferit posibilitatea de a desfășura activități de recreere, socializare, sport și educație ecologică prin care s-a urmărit cultivarea respectului elevilor pentru natură, sănătate, sensibilizarea faţă de bogăția naturală a zonei în care trăiesc, dar și față de problemele actuale ale mediului înconjurător. Totodată s-a dorit responsabilizarea elevilor ca cetățeni activi, conturarea deprinderilor de comportament civilizat și lucru în echipă, promovarea spiritului de competiție, performanță și fair play.
Participanții, în număr de peste 60 profesori și elevi, au participat cu entuziasm la o serie de activități, cu caracter sportiv- ecologic: Crosul Sohodolului, care s-a desfășurat pe o distanță de aproximativ 1000 de m, concurs de tras cu arcul, strângerea cortului, acțiuni de informare asupra importanței păstrării bogățiilor naturale ale zonei, acțiuni de ecologizare. Cei mai merituoși elevi au fost premiați.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.