„AKTA susţine excelenţa” la Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” Ceauru


Akta 2 Akta 3 Akta 4 Akta 1

Ca şi în anii precedenţi, compania AKTA -specializată în servicii de televiziune, internet şi telefonie-a oferit premii celor mai buni elevi din mai multe localităţi din judeţul Gorj. Doar la Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” au fost premiaţi circa 200 de elevi de la clasele I-VIII. Campania „AKTA susţine excelenţa” se desfăşoară de mai mulţi ani şi în judeţul nostru.

Săptămâna trecută a fost o perioadă foarte agitată în şcoli, cei mai buni elevi fiind premiaţi pentru munca lor din anul şcolar 2015-2016. În mai multe localităţi din judeţ, printre care şi Băleşti, premiile oferite de comunitatea locală au fost dublate de cele acordate de compania AKTA. Doar la Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” au fost premiaţi peste 200 de elevi, cărţile oferite urmărind bibliografia şcolară specifică învăţământului gimnazial.
Gestul celor de la AKTA- companie specializată în furnizarea de servicii de televiziune, internet si telefonie de calitate-este unul foarte generos şi a fost primit ca atare de elevi şi profesori, dovadă bucuria pe care au arătat-o când au primit premiile. Sute de elevi din Gorj au fost premiaţi cu cărţi special alese pentru a le starni interesul si oferte conforme cu nevoile lor educationale, elevi ai claselor I-VIII care s-au facut remarcati pe parcursul anului scolar 2015-2016.
Cornel Şomîcu, directorul Şcolii Gimnaziale “Antonie Mogoş” Ceauru, ne-a declarat cu acest prilej: “Şcoala noastră a început de circa doi ani o colaborare cu firma AKTA, principalul furnizor de televiziune, internet şi telefonie din localitate, parteneriat ce s-a concretizat cu sprijinirea elevilor şcolii cu caiete şi rechizite şcolare la început de an şcolar şi cu premierea celor mai buni elevi la finalul anului şcolar. Mulţumim celor de la AKTA pentru generozitate şi îi aşteptăm şi în continuare să ne sprijine, mai ales că în condiţiile social-economice din prezent nu sunt prea multe firme care să facă astfel de eforturi.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.