PLANETA VITAMINELOR la final


Inv 509 II

 

 

 

 

 

Consiliul Judeţean Gorj, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, a implementat, în perioada 8-22 iunie 2016, proiectul „ŞI EU TRĂIESC SĂNĂTOS!”, ca măsură adiacentă distribuţiei de mere pentru anul şcolar 2015-2016. În cadrul acestui proiect s-a organizat un concurs de desen cu titlul: „Planeta vitaminelor”, pentru conştientizarea beneficiilor consumului de fructe proaspete de către elevii şcolilor participante.

Concursul s-a desfăşurat la şase unităţi şcolare de pe raza judeţului Gorj, respectiv: Şcoala Gimnazială Ion Grigoroiu Leleşti, Şcoala Gimnazială ”Antonie Mogoș” Ceauru, Şcoala Gimnazială nr. 1 Bumbeşti-Jiu, Şcoala Gimnazială Drăguţeşti, Şcoala Gimnazială Peştişani, Şcoala Gimnazială Bălceşti Bengeşti-Ciocadia.
Cele mai frumoase şi originale desene au fost premiate în cadrul festivităţii care a avut loc la sediul prefecturii. „Proiectul „Fructe în şcoli” cuprinde şi concursul de desene „Planeta vitaminelor”. Proiectul s-a desfăşurat în cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Judeţean Gorj, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură. Peste 100 de elevi au primit premii miercuri, 22 iunie a.c., într-o festivitate desfășurată la sediul Palatului Administrativ.Proiectul a constat în desfășurarea unui concurs județean, ce a reunit sub egida “Planeta vitaminelor” un număr de elevi și de cadre didactice din cadrul şcolilor primare şi gimnaziale de pe raza judeţului Gorj. Concursul a avut ca scop stimularea creativităţii elevilor şi aprofundarea cunoştinţelor legate de importanţa consumului de fructe, precum şi dezvoltarea personalităţii copiilor ca persoane responsabile şi implicate. Fiecare echipă formată din 5 elevi şi un profesor coordonator de la şcolile participante a realizat un desen, prin care a promovat importanţa consumului de fructe pentru sănătatea organismului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.