Elevii de la ”Magheru” premiați la Concursul Regional „PREZENT! NONVIOLENT!”


Diploma 1 Diploma 2Elevii de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu au fost premiați cu locul I și locul al II lea la concursul regional „Prezent! Nonviolent!”, organizat  ca activitate de prevenire a fenomenului violenței, a absenteismului școlar și a părăsirii timpurii a școlii, de către Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Dolj, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Gorj, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Vâlcea, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Teleorman și Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Mehedinți.

 

Concursul regional „Prezent! Nonviolent!” este  organizat  ca activitate de prevenire a fenomenului violenței, a absenteismului școlar și a părăsirii timpurii a școlii, de către Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Dolj, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Gorj, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Vâlcea, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Teleorman și Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Mehedinți.

Obiectivele concursului „Prezent! Nonviolent!” sunt următoarele:evidențierea efectelor comportamentelor violente și ale absenteismului și abandonului școlar;stimularea creativității plastice a elevilor;dezvoltarea de atitudini pozitive cu privire la implicarea în activități educative formale și nonformale; sensibilizarea comunității elevilor cu privire la efectele negative ale absenteismului, abandonului și violenței în mediul școlar.

Secțiunile concursului, specifice fiecărui nivel de învățământ, au fost următoarele: nivel gimnazial: secțiunea Desen/Pictură, secțiunea Colaj; nivel liceal: secțiunea prezentare PowerPoint, secțiunea Clip video.

Doamna profesoară Carmen Vulpe, cea care a coordonat elevii de la CTGGM, ne-a declarat: ”Elevii noștri au participat cu un clip video al elevului POPESCU VICTOR din clasa a X a A, răsplătit cu locul al II lea și cu o prezentare PowerPoint, realizată de elevele ENACHE ELENA și MIULESCU EUGENIA din clasa a X a B, care a obținut locul I.”

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.