Liviu Marian Pop, secretar de stat la Educație


pop

Liviu Marian Pop a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. A vizitat de mai multe ori Gorjul ca ministru sau secretar general al FSLI.

De asemenea, prim-ministrul Grindeanu a decis să o elibereze pe Monica-Cristina Anisie din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale. Totodată, Grindeanu i-a eliberat, la cerere, pe Valentin-Sorin Costreie şi pe Laurenţiu-Dănuţ Vlad, din funcţiile de secretari de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale.

Liviu Marian Pop a fost în ultimii patru ani senator de Maramureș. În perioada decembrie 2014-noiembrie 2015, Liviu Marian Pop a fost învestit ministru delegat pentru Dialog Social în Guvernul Ponta, funcție deținută și în perioada 7 mai 2012 – 21 decembrie 2012.În perioada 16 mai – 29 iulie 2012 a fost ministru interimar al Educației, Cercetării și Tineretului.

În perioada decembrie 2012 – decembrie 2014 a fost președinte al Comisiei pentru Muncă, Familie și Protecție Socială din Senat. Începând cu anul 2008 și până în luna mai 2012 a deținut funcția de vicepreședinte al Colegiului Central de Disciplină la nivelul MECTS. Din decembrie 2007 până în mai 2012 a fost secretar general al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, iar din ianuarie 2004 până în mai 2012 – președinte al Sindicatului Liber din Învățământ Maramureș.

În perioada 1996 – 2012 a fost profesor de matematică la: Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Liceul Teoretic Bogdan Vodă, Grupul Școlar „C.D. Nenițescu”, Școala generală nr. 7 din Vișeu de Sus și Școala generală nr. 2 din Ruscova, Maramureș.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.