Concursul Regional ”Info-Oltenia” la ediția a XIX-a


colegiul-tudor-vladimirescu

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”(CNTV) din Târgu Jiu a găzduit, în perioada 18-19 februarie 2017, Concursul interjudețean de informatică „INFO-OLTENIA”, ediția a XIX-a. INFO-OLTENIA este o competiție anuală, interjudețeană, în cadrul căreia concurează elevi din clasele V-XII. Este un concurs de programare, prin care se dorește să se dezvolte gândirea algoritmică și să se dobândească noi cunoștințe, pentru ca elevii din zona Olteniei să obțină rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale de informatică.

Concursul s-a  desfășurat  pe parcursul a două zile și a constat în două probe: proba individuală şi proba pe echipaje. La competiție au participat elevi din Gorj, Dolj, Mehedinți, Olt şi Vâlcea. Fiecare județ din Oltenia organizează periodic acest concurs. Potrivit organizatorilor, pe parcursul desfășurării concursului au fost  realizate prezentări, informări, conferințe, simpozioane pentru profesori și elevi.

La ediția din acest au participat 84 de elevi, dintre care din Dolj (15 elevi), Vâlcea (15 elevi), Mehedinți (8 elevi), Olt (8 elevi). Județul Gorj a fost  reprezentat de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” (22 elevi), Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” (6 elevi) şi Colegiul Național „Spiru Haret” (8 elevi).În cadrul ceremoniei de premiere care se va desfășura duminică, 19 februarie 2017, se vor acorda 42 de premii, după cum urmează: 10 premii I, 10 premii II, 10 premii III şi 12 mențiuni. „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.