Admiterea la Colegiul Național Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova bate la ușă


 

colegiu

Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova a demarat  înscrierile pentru anul școlar 2017-2018. Sunt 120 de locuri disponibile, iar data limită pentru depunerea dosarelor este 24 martie 2017. Tinerii interesaţi din județul nostru trebuie să se prezinte la Centrul  Militar Gorj. Pot candida elevii aflați în clasa a VIII-a și absolvenții de gimnaziu cu vârsta de cel mult 16 ani împliniţi în cursul anului 2017.

După ce parcurg cei patru ani de studiu, elevii Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” vor susține examenul de bacalaureat. Apoi, absolvenţii sunt obligați să participe la examenul de admitere în instituțiile de învățământ superior și au de ales între Academia Forțelor Terestre de la Sibiu, Academia Forțelor Navale de la Constanța, Academia Forțelor Aeriene de la Brașov sau pot opta pentru Academia Militară Tehnică București.

Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu“ din Craiova, care și-a reluat activitatea după o pauză de 18 ani, în toamna anului 2016. Festivitatea de deschidere a anului școlar, care a fost una cu specific militar, s-a derulat în curtea Batalionului de Instrucție, Comunicații și Informatică „Frații Buzești“, acolo unde unitatea școlară își are sediul, de pe strada Vasile Alecsandri, nr. 91. Toate spațiile în care se vor derula activitățile educative au fost modernizate.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.