„Chants, sons sur scène” la Cinematograful ”Sergiu Nicolaescu”


 


Cinematograful ”Sergiu Nicolaescu” va găzdui în 9 aprilie 2017 a VI-a ediție a preselecției regionale pentru Festivalul Internațional de Cântec Franconfon „Chants, sons sur scène” de la Baia Mare. 

Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, în colaborare cu Institutul Francez din România, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Consiliul Județean Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Asociația Română a Profesorilor de Limba Franceză – Filiala Gorj și Asociația Părinților Elevilor din CNTV, organizează anul aceasta cea de-a VI-a ediție a preselecției regionale pentru Festivalul Internațional de Cântec Franconfon „Chants, sons sur scène” de la Baia Mare. ”Concursul nostru, Les Qualifs de Târgu-Jiu, se va desfășura la Cinematograful ”Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, în data de 9 aprilie 2017. Data limită de înscriere a elevilor și studenților pentru participarea la etapa noastră regională este 7 aprilie 2017. Înscrierea concurenților se face pe trei categorii de vârstă: 13 – 15 ani, 16 – 17 ani și 18-25 ani (vârsta se calculează în ani împliniți la 1 mai 2017). Câștigătorii locului I, pentru fiecare categorie de vârstă, vor participa la finala ediției a XVI-a a Festivalului Internațional de Cântec Francofon ”Chants, sons sur scène”, care va avea loc la Teatrul Municipal din Baia Mare, în perioada 12 – 14 mai 2017.
Festivalul se adresează exclusiv amatorilor, iar concurenții pot evolua solo sau în duet.În evaluarea concurenților se va ține cont de pronunția în limba franceză, cântecul ales, calitatea prestației (timbru, tehnică vocală), dar și de jocul de scenă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.