Profesori din Slovenia vor desfășura activițăți de tip Job Shadowing la Colegiul Tehnic Gheorghe Magheru. 

Odată cu începerea noului an școlar 2017-2018 debutează și Proiectul Erasmus + ”Formative assessment competencies of multimedia-based teaching” prin intermediul căruia profesori proveniți de diferite specialități de la Liceul ”Rudolf Maister Grammar and Secondary School Kamnik Slovenia vor desfășura activități de tip Job Shadowing în cadrul Colegiului Tehnic ”General Gheorghe Magheru”.

În cadrul acestora, profesorii sloveni vor asista la orele cadrelor didactice de la Liceul ”Magheru”, vor lucra alături de colegii lor români la diferite activități vizând identificarea unor noi abordări didactice care să valorizeze tehnologia informației, lucrul în echipă și dobândirea de competențe în raport cu nevoile secolului XXI. De asemenea, aceștia  vor participa și la activități extrașcolare și de tip After School , dar vor efectua și activități de predare pentru a oferi elevilor și cadrelor didactice de la liceul gorjean prilejul de a lua contact cu unul dintre cele mai performanțe sisteme educaționale din Europa.

Proiectul se va desfășura pe durata unui an școlar și va conține mai multe fluxuri de profesori de diferite specialități diferite care vor desfășura câte 2 săptămâni de activități la Liceul ”Magheru”.

Proiectul va permite pe de o parte profesorilor sloveni să cunoască câteva din realizările profesorilor de la Liceul ”Magheru”, iar pe de altă parte va permite elevilor gorjeni să beneficieze de experiența didactică a profesorilor sloveni, dar și să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză.

Liceul Rudolf Maister Grammar and Secondary School Kamnik Slovenia este un vechi partener al liceului gorjean, cele două instituții derulând împreună până în prezent mai multe activități. Următorul proiect la care lucrează cele două echipe de proiect , din partea celor două licee, este realizarea unui schimb de elevi pe domeniul resurselor naturale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.