Circa 700 de elevi de clasa a VIII-a la Târgul Ofertelor Educaționale 2017


Unităţile de învăţământ liceal din Târgu-Jiu şi-au prezentat miercuri – 17 mai 2017, oferta educaţională elevilor care nu peste mult timp vor absolvi clasa a VIII-a, în cadrul Târgului de Oferte Educaţionale, ediția a XVII – a, organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Gorj prin Centrul Județean de Asistenţă Psihopedagogică (CJAP) Gorj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu-Jiu, la Sala de sport a Colegiului Tehnic Nr.2 din Târgu-Jiu.

Târgul a găzduit 14 unități de învăţământ din municipiul Târgu Jiu a căror ofertă educațională s-a axat pe niveluri de învățământ: liceal, vocațional și tehnologic, profesional și postliceal.
Din totalul elevilor de clasa a VIII – a, școlarizați în 21 de școli gimnaziale din municipiul Târgu Jiu și localitățile învecinate, un număr de 687 de elevi au profitat de acest prilej pentru a afla mai multe informaţii, care să-i ajute să se decidă ce tip și formă de învăţământ vor să urmeze din toamnă.
Printre impresiile culese de la participanți reiese că profesorii care au vizitat TOE apreciază implicarea elevilor din clasele a XI – a și a XII – a în prezentarea ofertei educaționale la stand-uri. De asemenea, a fost apreciat modul original și modern de prezentare, diversitatea ofertelor și buna organizare. Elevii au apreciat acuratețea și multitudinea de informații primite de la gazdele fiecărui stand despre liceul dorit, afirmând că acest eveniment îi ajută și mai mult pentru orientarea în carieră.
Invitații, organizatorii și profesorii participanți și-au exprimat urările de succes la evaluarea națională și reușită în carieră.

DIRECTOR CJRAE GORJ,
Prof. Ofelia Tulpan

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.