EVENIMENT Masă rotundă organizată de Asociația ȘCOALA GORJEANĂ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asociația „Școala Gorjeană” vă invită marți, 4 iulie 2017, începând cu ora 10.00, la o dezbatere cu tema: „Reabilitarea infrastructurii școlare, pas necesar în dezvoltarea educației și formării profesionale”.
Având în vedere că la nivel de Guvern este blocată de mai bine de un an Strategia României privind investițiile în infrastructura instituțiilor de învățământ, proiect finanțat cu fonduri europene, dezbaterea – organizată sub forma unei mese rotunde – își propune să impulsioneze acest demers și să avem în curând un document care să reprezinte percepția corectă asupra a ceea ce este de făcut în sectorul educațional din România. Ne dorim, ca țară membră U.E., să avem cât mai curând o strategie coerentă de dezvoltare a sectorului educațional și în special a investițiilor în infrastructura unităților de învățământ.
Dezbaterea va avea loc la Sala Maură a Prefecturii Gorj, urmând a fi difuzată de către postul N-SAT TV, în cadrul Emisiunii „Școala Gorjeană”, singura cu acest profil din media regională.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.