Elevii cu performanțe din Bălești trimiși de Primărie în tabără la mare


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primăria și Consiliul Local Bălești au venit în această vară cu o surpriză pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” din localitate, elevii cu cele mai bune rezultate vor petrece un sejur la mare oferit din banii comunității. Inițiativa a aparținut primarului Mădălin Ungureanu, cel care de la instalarea ca primar a acordat o atenție deosebită școlilor. Circa 10 000 de lei sunt alocați taberei la mare, un mod de a stimula performanța școlară din localitate.

15 elevi de gimnaziu din Bălești și două cadre didactice se vor afla la Năvodari în perioada 21-27 iulie 2017 într-o tabără oferită de Primăria din localitate. Mădălin Ungureanu, primarul din Bălești, ne-a declarat pentru ȘCOALA GORJEANĂ: ”Așa cum am promis la începutul anului școlar, cei mai buni elevi de la Ceauru, Bălești și Cornești vor merge într-o tabără la mare oferită de Consiliul Local. Mă bucur că am putut să facem acest efort pentru micuți mai ales că în acest an au avut rezultate bune și foarte bune și la olimpiadele județene. Selecția elevilor pentru tabăra oferită celor mai buni elevi de la Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș” s-a făcut după cea mai bună medie generală din fiecare clasă, 12 clase în total, și olimpicii cu cel puțin mențiune la nivel județean. 15 elevi însoțiți de cadrele didactice se vor afla la Năvodari în a doua parte a lunii iulie, premiul pe care îl oferă comunitatea locală pentru performanțele lor.”
În această vară, Primăria și Consiliul Local Bălești au programat o serie de lucrări de reparații la școlile din localitate. De asemenea, în acest an va fi finalizată clădirea Grădiniței Bălești iar din această toamnă elevii din Bălești vor avea afther school, o altă investiție făcută de Primăria Bălești.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.