Profesori gorjeni la cursurile Școlii de Vară organizate de Societatea de Științe Istorice din România


În perioada 21-26 iulie 2017 a avut loc la Târgu Mureș, Școala de Vară organizata de Societatea de Științe Istorice din România, în colaborare cu Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș. Co-directorii Școlii de Vara au fost: prof. univ. dr. Cornel Sigmirean, prof. univ. dr. Bogdan Murgescu și prof. univ. dr. Laurențiu Vlad.

La activități au participat peste 50 de profesori din învățământul preuniversitar, doctoranzi, cercetători din țara ș.a. Au fost susținute lucrări cu o tematică dedicată evenimentele care au avut loc  în timpul Primului Război Mondial. Lucrările Școlii de Vară s-au desfășurat pe ateliere la Sighișoara și biblioteca Teleki, au fost organizate mese rotunde, dezbateri și vizite de documentare.
Filiala Gorj a S.Ș.I.R.  a fost reprezentată  de prof. Dorel Șorop, prof.  Angelica Necșulea, prof. Andrada Slăvuțeanu și prof. Gabriel Slăvuțeanu.
Profesorii prezenți au participat la lucrările pe secțiuni, s-au implicat în dezbateri, au susținut lucrări pe teme de specialitate etc. Activitatea lor a fost apreciată de colegii din S.Ș.I.R., printre aceștia numărându-se și secretarul filialei București, doamna prof. dr. Ioana Rieber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.