Cei mai buni elevi din Gorj premiați de Guvern


După o îndelungă așteptare, rezultatele finale ale examenelor naționale se cunosc de circa două luni, elevii de 10 au primit banii de la Guvern. Sunt așteptate ca și Primăria Târgu-Jiu și Consiliul Județean Gorj să facă același lucru, după modelul altor județe, dar lucrurile se vor prelungi mai târziu în toamnă.

Astfel,  elevii din Gorj, care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, au primit ieri câte 3.000 de lei iar  absolventii de gimnaziu, care au luat nota maximă la Evaluarea Națională, au primit suma de 1.000 de lei. Evenimentul a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj. ”Pentru învățământul preuniversitar din județul Gorj, astăzi este o zi de sărbătoare. Avem alături de noi cei 12 absolvenți, care au reușit la examenele naționale din anul 2017 să obțină media 10. Îi felicităm și sperăm ca, în continuare, să ne reprezinte în toate competițiile naționale și internaționale. Le dorim succes în noul an școlar și împliniri pe măsură”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
Sumele necesare acordării acestor stimulente financiare au fost alocate din bugetul aprobat pe anul 2017 Ministerului Educaţiei Naţionale.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.