Modificări în echipa Inspectoratului Școlar Județean Gorj


 

 

Începând cu 1 septembrie 2017, ISJ Gorj a făcut schimbări substanțiale la nivelul echipei de inspectori. Mai exact, 6 din totalul de 20 de inspectori școlari sunt noi  în timp ce alții au rămas doar cu jumătate de normă în urma unei reorganizări. Conducerea ISJ Gorj este asigurată de prof. Ion Ișfan-inspector general și Daniel Mocioi-inspector școlar general adjunct interimar.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj a făcut schimbări în corpul de inspectori. Un număr de şase inspectori şcolari au fost înlocuiţi din funcţie, alţi profesori fiind numiţi în interesul învăţământului în locul lor. Inspectori noi sunt la următoarele domenii: Istorie și Geografie;  Sport, Limbi moderne şi Învățământ preșcolar. Noutățile sunt următoarele:

-Istorie/Geografie-Cristian Ciobanu

-Sport-Petre Cojocaru

-Limbi Străine-Teodora Dragotă

-Învățământ Preșcolar-Anda Gruescu

-Învățământ special-Daniela Șcheau

-Învățământ extracurricular-Loredana Deaconescu

Potrivit inspectorului școlar Georgeta Popescu, purtător de cuvânt al ISJ Gorj, echipa acestei instituții numără 20 de inspectori și cele două funcții de conducere. Mai mulți inspectori școlari, printre care Cristinel Gârdu și Grigore Alexandrescu, vor avea doar 0,5 normă la nivelul ISJ Gorj, aceștia urmând să aibă și activitate la catedră.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.