Încă un premiu la nivel național pentru elevii COLEGIULUI TEHNIC „GENERAL GHEORGHE MAGHERU”


Mihaela Eugenia Miulescu, elevă a Colegiului Tehnic ”General Gheorghe Magheru”(CTGGM), a fost premiată la sfârșitul săptămânii trecute pentru prestația la Concursul Național de Creație Literară ”Vasile Voiculescu”, ediția a XXVIII-a.

 Elevii de la CTGGM au obținut o nouă performanță notabilă.Mihaela Eugenia Miulescu,  elevă în clasa a XII-a B la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” a obținut la finele săptămânii Premiul „Vasile Voiculescu”, secțiunea proză a Concursului Național de Creație Literară „Vasile Voiculescu”- ediția a XXVIII-a 2017. Premierea a avut loc în dara de 13.10.2017, la Casa memorială „Vasile Voiculescu” din comuna Pârscov, județul Bacău.

Eleva din Gorj  a participat la Concursul „Vasile Voiculescu”, secțiunea proză, cu trei lucrări, abordând teme diverse, de la viața de familie, relațiile mamă – fiică, relația de cuplu, viața din perspectiva țăranului și a orășeanului, teme general-umane. Scrierile Eugeniei Miulescu îmbracă diverse forme de, de la teatu, la proză scurtă.

Profesorul coordonator Rocselana Verdeș ne spunea cu acest prilej: ”Munca în echipă este o provocare. Cu Eugenia este foarte ușor să lucrez, este o bucurie și un schimb de idei. Este plăcerea discuției. Cu fiecare concurs câștigat, greutatea responsabilității apasă și mai tare. Fiecare nou concurs reprezintă o nouă provocare și este privit cu aceeași seriozitate. A devenit un fapt cunoscut pentru colegii Eugeniei și, sper, pentru târgujieni, ca prezența ei să fie o dovadă vie a faptului că actul creației nu poate fi îngrădit de specializarea pe care o are clasa la care înveți, a liceului. Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” a continuat tradiția lăsată de Magisterul Titu Rădoi, fiind o pepinieră de talente dovedite la nivel național.”

Printre  premiile obținute de Eugenia Mihaela Miulescu amintim: Locul I – la Concursul Național „Tinere Condeie”, faza județeană, secțiunea dramaturgie, aprilie 2017 ; Locul II –la  Concursul Național „Tinere Condeie”, faza județeană,  proză scurtă, aprilie 2017 ; Premiul I – la Concursul Interjudețean de poezie și proză scurtă „Vintilă Horia”, nuvelă, mai 2017, Craiova ; Locul I – la Concursul Interjudețean de creație „Titu Rădoi”, secțiunea proză, iunie 2017 ; Locul II – la Concursul Interjudețean de creație „Titu Rădoi”, secțiunea eseu, iunie 2017 ; Locul II – la Concursul Interjudețean de creație „Titu Rădoi”, secțiunea dramaturgie, iunie 2017 ; Premiul Special – la Concursul Național de literatură „Pe urmele Moromeților”, secțiunea nuvelă, iulie, 2017 ; Locul III – la Concursul Național „Tinere Condeie”, faza națională, secțiunea dramaturgie, iulie, 2017 ; Premiul I – la Concursul Interjudețean de poezie și proză scurtă „Vintilă Horia” – Ediția I, secțiunea nuvelă, septembrie 2016, Craiova.

 

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.