ISJ Gorj a primit și ultima tranșă de manuale pentru clasa a V-a


Ultima tranşă de manualele pentru elevii clasei a V-a a fost furnizată luni în 39 de judeţe, a anunțat  Ministerul Educaţiei Naționale, precizând că termenul de livrare nu a fost respectat de trei edituri. Județul Gorj este printre județele unde nu au fost probleme, începând de marți-21 noiembrie 2017-urmând ca aceste manuale să ajungă în școli.

Potrivit datelor centralizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), livrarea în depozitele de carte şcolară a tranşei a treia de manuale şcolare destinate elevilor de clasa a V-a a fost finalizată în întregime în 39 de judeţe.  Ministerul Educaţiei spune că termenul de livrare nu a fost respectat de trei edituri.

Graficele au vizat livrarea manualelor şcolare de clasa a V-a în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie pentru următoarele materii: Limba şi literatura română, Limba engleză (limbă modernă 1), Limbă franceză (limbă modernă 2), Limba germană (limbă modernă 1/limbă modernă 2/limbă modernă 1 – studiu intensiv), Biologie, Educaţie socială, Geografie, Educaţie plastică, Educaţie muzicală, respectiv Consiliere şi dezvoltare personală.

Ministrul Educaţiei, Liviu Marian  Pop, a anunţat sâmbătă la Iaşi că manualele de clasa a V-a vor ajunge luni în şcoli, susţinând că editurile care nu au făcut livrările vor fi sancţionate cu 0,5 la sută din valoarea contractului pentru fiecare zi de întârziere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.