ISJ Gorj va avea promovare prin Facebook


 

 

Conducerea Inspectoratului Școlar Gorj a ajuns la concluzia că activitățile educaționale nu sunt promovate suficient. Inspectorul școlar general Ion Ișfan vrea să folosească  mediul virtual pentru a promova acțiunile instituției pe care o conduce dar și performanțele elevilor gorjeni. Debutul în online ar putea avea loc în perioada următoare pentru a promova acțiunile dedicate Zilei Copilului.

Deoarece  ISJ Gorj folosește insuficient spațiul virtual, un exemplu fiind și site-ul propriu neactualizat de doi ani la secțiunea ”Comunicate de presă”, conducerea ISJ Gorj  se gândește serios să apeleze la o rețea de socializare pentru a promova imaginea instituției. „Sper să reușim să facem o pagină de facebook a Inspectoratului Școlar Județean pentru că ne dorim să fim tot mai prezenți în viața publică prin mediul online. Am văzut dorința tinerilor de a ține pasul cu noutățile în domeniu și suntem datori să luăm ce este bun de la copiii noștri și să-i promovăm”, a declarat inspectorul șef al ISJ Gorj, Ion Ișfan pentru presa locală.
Astfel, una dintre acțiunile ce urmează să fie promovată online va avea loc chiar săptămâna viitoare. Inspectoratul Școlar Gorj pregătește o serie de competiții dedicate Zilei Copilului care vor avea loc în centrul municipiului Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.