Olimpicii gorjeni felicitați în Colegiul Prefectural


 

Elevii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, ajunși în semifinala de Robotică de la Detroit și tânărul Ioan Popescu de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, calificat la Balcaniada de Informatică, au fost felicitați în ultima ședință a Colegiului Prefectural.

Ciprian Florescu, prefectul județului Gorj,  a ținut ca, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, să acorde înscrisuri de excelență echipei de robotică Technogods.
Elevii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” s-au declarat mândri de performanța realizată. Doi dintre ei, Mihai Pârvuleț și Robert Șandru, au precizat că obiectivul este, acum, următorul concurs a cărui tematică va fi anunțată în toamnă.
Coordonatorul echipei de robotică, profesorul Mihaela Runceanu, a invocat  problemele care stau în fața echipajului pentru pregătirea unui nou concurs. Este nevoie de un spațiu adecvat, calculatoare performante, bani și materiale de calitate. Pentru ultima competiție, costurile totale au depășit 100 de mii de lei.
Înscrisuri de apreciere din partea prefectului Ciprian Florescu au primit și profesorul Eugen Nodea și elevul Ioan Popescu, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, calificat la Balcaniada de Informatică, cel mai tânăr participant de până acum.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.