Peste 400 de elevi din Gorj se întâlnesc cu reprezentanții Radio Oltenia Craiova


 

Radio România Oltenia Craiova organizează marți, 15 ianuarie, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, o acțiune de distribuire de cărți și materiale promoționale, la Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu. Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu ISJ Gorj și sunt așteptați peste 400 de elevi din ciclurile primar, gimnazial și liceal.

Acțiunea ”Primește o carte, dă-o mai departe!” este parte a campaniei ”Cărțile se întorc acasă”, din cadrul târgului de carte ”Gaudeamus”- Radio România. ”Marți, între orele 13:00 și 15:00, vor dona câteva mii de volume unor elevi din ciclul primar, gimnazial și liceal din județul Gorj. Vor fi invitați olimpicii internaționali din județ, care au fost premiați de Ministerul Educației Naționale, Iulia Miruna Cosma de la Colegiul Național „Spiru Haret”, mai este o elevă premiată, dar care este în sesiune la Cluj, Ioana Toloargă, care nu va fi prezentă, și Ioan Popescu de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu””, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj.
Cărțile care vor fi donate elevilor gorjeni provin din sponsorizări ale editurilor participante la târgul de carte ”Gaudeamus”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.