Două grădinițe reabilitate la Tg-Jiu


 

Două grădinițe din municipiul Târgu Jiu vor fi extinse și reabilitate în totalitate. Este vorba despre unele dintre cele ma căutate grădinițe, de pe străzile Mioriței și Olari, din partea de sud a Municipiului. 

 

Lucrările constau în extinderea clădirii cu un corp, dar și în reabilitarea în totalitate a acestora. Primarul Marcel Romanescu a semnat, la începutul anului, la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia din Craiova, contractul cu finanţare europeană nerambursabilă pentru reabilitatea și extinderea celor două grădinițe. Suma totală a proiectului este de 4,5 milioane de lei (aproximativ un milion de euro).
”Două grădinițe, cea de pe Mioriței și cea de pe Olari vor fi extinse. Sunt proiecte de aproximativ 1 milion de euro. Este vorba de o supraetajare și de o extindere cu încă un corp pentru spațiul existent în momentul de față dar și reabilitarea în totalitate a clădirii vechi” a declarat  Marcel Romanescu presei locale.
Edilul a mai spus că era necesară aceasta investiție, fiind foarte multe cereri din partea părinților pentru a-și înscrie prichindeii la una dintre cele două grădinițe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.