Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, selectat pentru un proiect european


 

 

Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu  este unul dintre cele 10 licee din toată țara, selectate să participe la un proiect european. Acest liceu a fost vizitat de reprezentanții Comisiei Europene în România. La manifestare a participat conducerea ISJ Gorj dar și reprezentanții Europe Direct,

 

 

 

Concursul Lider European este destinat elevilor claselor a-IX-a, a-X-a și a XI- a. Acesta abordează teme educaționale și de interes în contextul Uniunii Europene.

Concursul Lider European se adresează tuturor liceenilor din România, cu excepția elevilor de clasa a-XII-a, care trebuie să se pregătească pentru examenul de bacalaureat. Acest concurs face parte din campaniile educaționale pe teme europene, organizate de Reprezentanții Comisiei Europene, în România.

Concursul își propune să încurajeze liceeni să alcătuiască o echipă formată din patru membrii și să identifice o problemă din comunitatea locală. Proiectul, implementat în cadrul concursului trebuie să se încadreze într-unul din domeniile : Mediu, Social și Cultural.

Prin intermediul acestei competiții, participanții își vor dezvolta abilitățile de leadrship și de vorbire în public, spiritul de echipă, dar și capacitatea de a mobiliza grupuri de oameni pentru a lucra împreună în beneficiul propriei comunități.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.