În pași de … Balul Toamnei


 

Școala Gimnazială Sfântul Nicolae din Târgu-Jiu în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Gradinița cu program normal Nr. 31, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și Asociația de Părinți de la Școala Gimnazială͈ Sfântul Nicolae  a organizat astăzi a patra ediție județeană  a festivalului-concurs Balul Toamnei.  Elevii au avut ocazia să prezinte costumații confecționate din materiale reciclabile, să își dovedească îndemânarea la concursul de sculptat dovleci sau talentul prin picturile tematice realizate .

Sub îndrumarea cadrelor didactice și a părinților participanții au datdovadă de creativitate realizând costume deosebite, ingenioase din: carton, hârtie, plastic, nylon, rafie, materiale izolante, ziare etc. Elevii s-au costumat cât mai sugestiv pentru a face parte din decorul anotimpului pe care îl traversăm și pentru a respecta tema propusă.

Domnul profesor Sulea Vasile Alin, director al Școlii Gimnaziale Sfântul Nicolae, i-a felicitat pe participanți pentru implicarea în număr mare și pentru frumusețea costumelor realizate. Coordonatorul activității, doamna profesoară Călugărul Liliana, a înmânat diplome de participare tuturor concurenților. Au fost premiate cele mai frumoase costume și cei mai frumoși dovleci sculptați.

Elevii au învățat despre ecologie, reciclare, refolosire, dar mai ales, despre importanța păstrării unui mediu curat şi sănătos, atât pentru noi, cât şi pentru generaţiile viitoare.

 

Consilier educativ,

Prof. Liliana Călugăru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.