CNTV și CNSH în lucrări complexe de reabilitare


 

 

 

 

Au început lucrările de reabilitare și modernizare a Colegiilor ”Tudor Vladimirescu” și ”Spiru Haret” din Târgu-Jiu. Circa 14 milioane de lei vor fi cheltuite de administrație pentru reabilitarea celor două școli reprezentative.

La CNTV, investiția se ridică la aproximativ 6 milioane de lei, lucrările urmând să fie finalizate până la sfârșitul acestui an. „A fost emis ordinul de începere al lucrărilor și pentru reabilitarea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“. Este o investiție importantă în învățământul din municipiu. Este vorba de o clădire monument istoric, care este de referință pentru municipiul nostru. Obiectivul prevede reabilitarea integrală a Colegiului ceea ce implică în principal: refacerea șarpantei și a învelitorii, fațadele, înlocuirea tâmplăriei atât interioare cât și exterioare, precum și înlocuirea instalațiilor electrice și refacerea integrală a finisajelor, de la tâmplărie la pardoseli, zugrăveli vopsitorii“, a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, pentru media locală.
Săptămâna trecută au fost demarate și lucrările de renovare și modernizare a clădirii Colegiului Național „Spiru Haret“, investiție de aproape 8 milioane de lei. Un corp al imobilului a fost eliberat, elevii din 9 clase fiind mutați la Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea“ .

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.