Profesorii vor fi evaluați pentru activitatea online


Așa cum știm din declarațiile oficialilor din MEN, profesorii trebuie să organizeze și să desfășoare activități didactice în mediul școlar, extrașcolar și în mediul online pentru a primi un calificativ anual bun, prevede ”Metodologia de evaluare anuală a personalului didactic și didactic auxiliar” publicată în ”Monitorul Oficial”.
Noua fișă-cadru a postului pentru personalul didactic și didactic auxiliar din învățământul preuniversitar arată că dascălii trebuie proiecteze lecții online și să folosească instrumente de evaluare aplicabile online.

La realizările activităților din fișa cadru a fost adăugată și ”organizarea și desfășurarea activităților didactice în mediul școlar, extrașcolar și în mediul online”. De asemenea, la evaluarea rezultatelor învățării, profesorii vor fi punctați și pentru realizarea și aplicare aunor instrumente de evaluare a activității online, valorizarea rezultatelor evaluării și oferirea de feedback fiecărui elev”.

Prin noua fișă a postului, profesorul trebuie să organizeze și să desfășoare activități prin participare la acțiuni de voluntariat, precum și aceea de a se implica în prevenirea și combaterea violenței și bullyingului în mediul școlar și/sau în mediul online.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.