Închidere totală a școlilor și grădinițelor


Se închid la nivel național nu doar toate școlile și grădinițele, așa cum afirmase premierul Ludovic Orban, ci și creșele care sunt în grădinițe.

Este încă neclar dacă creșele administrate de primării vor fi sau nu deschise. Amintim că premierul Ludovic Orban a anunțat în urmă cu o seară că after school-urile și creșele rămân deschise, fără a face însă vreo diferență între grupele de creșă din grădinițe și cele administrate de primării.

Concret, actul oficial adoptat aseară de Comitetul Național pentru Situații de Urgență stipulează următoarele: “În vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu SARS-COV-2, se propune ca, în toate localitățile, activitățile didactice care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ să se desfășoare în sistem on-line“.

De precizat că premierul Ludovic Orban a declarat aseară că creșele și after school-urile rămân deschise, pentru a fi contrazis apoi chiar de actul pe care l-a semnat: HOTĂRÂREA nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.