Proiecte cu finanțare europeană la CTHC Tg-Jiu


Colegiul Tehnic “Henri Coandă” Târgu-Jiu, a sărbătorit zilele Erasmus Days, însă, dat fiind contextul actual cauzat de restricții, activitățile au fost  organizate online. Au fost popularizate activitățile celor două proiecte finanțate cu susținere din partea UE prin Programul Erasmus+ în care colegiul este partener, proiecte aflate în primul an de  implementare.

 Proiectul “WE WANT TO BREATHE FREE”, nr. 2020-1-FR01-KA229-080135_4, implică parteneri din 5 țări: Franţa (țară coordonatoare) şi tările partenere România, Turcia, Bulgaria și Italia, acesta fiind un proiect de mediu privind promovarea reducerii poluării aerului în orașe.

Prin proiect ne propunem să contribuim la conștientizare elevilor, profesorilor și a familiilor acestora cu privire la problemele de mediu și să oferim tuturor acestora modalităţi de implicare în protecția mediului.

Astfel, tinerii din diferitele unități partenere ar deveni mai responsabili, iar unitățile ar fi mai unite și corecte în raport cu problema ecologică.

Proiectul contribuie astfel la formarea unei conștiințe ecologice și eco-responsabile în rândul tinerilor care vor fi cetățeni europeni de mâine.

Obiectivul său va fi atins prin discuții și schimburi cu alte țări europene, cu privire la problemele mediului.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.