Primăria Bălești a oferit cadouri pentru elevii și preșcolarii din comună


Sute de elevi și preșcolari din comuna Bălești, ce își desfășoară activitatea în unitățile afiliate Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș”, au primit cadouri de Moș Crăciun din partea Primăriei și Consiliului Local Bălești.

Primăria și Consiliul Local Bălești au continuat și în 2020 tradiția oferirii de cadouri de Crăciun pentru elevii și preșcolarii din comună. Astfel, toți cei îndreptățiți, elevi și preșcolari, l-au primit pe Moș Crăciun chiar dacă poate nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor cadrelor didactice și părinților cu rezultatele la învățătură sau la disciplină. Tuturor li s-a mai dat o șansă pentru 2018. Lucrurile au stat mult mai rău în acest an când pandemia a trimis învățământul în online.
”Am încercat să oferim tuturor elevilor și copiilor de grădiniță din comună un cadou de Moș Crăciun din partea Primăriei și Consiliului Local Bălești chiar dacă acum trecem cu toții prin momente dificile. Ne bucurăm că cei mici au reușit să aibă rezultate bune la învățătură, să își asculte părinții și dascălii și să obțină rezultate notabile la școală chiar dacă nu a mai fost ca altădată. Să sperăm că anul viitor va fi mai bun și elevii vor reveni în bănci”, a declarat primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu.
Cornel Șomîcu, directorul Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș”, a declarat pentru ȘCOALA GORJEANĂ ”Ne bucurăm de un sprijin consistent din partea Primăriei și Consiliului Local Bălești, în special din partea domnului primar Mădălin Ungureanu. S-au făcut și se vor face investiții, nivelul de confort al unităților școlare este sinonim cu al școlilor urbane, putem să ne canalizăm eforturile spre activitatea școlară fără nici un impediment. ”, a declarat Cornel Șomîcu.
Printre beneficiari cadourilor oferite de Primărie s-au numărat și elevii care activează în secțiile deschise ale Școlii Populare de Artă de la nivelul localității, cei care au colindat și autoritățile locale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.