Profesorii gorjeni vor fi convinși să se vaccineze


Potrivit cifrelor oficiale oferite de ISJ Gorj, la 13 ianuarie 2021  mai puţin de jumătate din cadrele didactice din judeţul Gorj   şi-au manifestat disponibilitatea de a se vaccina împotriva COVID-19. Între timp și alte cadre didactice și-au manifestat disponibilitatea să se vaccineze.

În cursul zilei de 13 ianuarie a.c., Inspectoratul Școlar Județean Gorj a dat publicității situația solicitată de MEN privinddisponibilitatea personalului unităților de învățământ din județul Gorj de a se vaccina împotriva virusului SARS CoV-2, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a centralizat următoarele date: 41,08% personal didactic de predare;  40,92% personal didactic auxiliary;36,17% personal nedidactic.

Invitat la emisiunea ”EDUcația” de la EMI TV, profesorul Vasile Udroiu-directorul Liceului Energetic din Târgu-Jiu-a declarat că această raportare este una la zi dar va suferi schimbări mari pe măsură ce ne apropiem de ziua de vaccinare. Profesorii, care fac parte din categoria persoanelor care c activități esențiale, se pot înscrie începând cu data de 15 ianuarie 2021 pentru vaccinare. Deja la nivelul Liceului Energetic sunt cadre didactice care între timp s-au informat mai bine și vor să se vaccineze.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.