Rezultate modeste la simularea Evaluării Naționale în Gorj


Într-o conferință de presă a ISJ Gorj au fost făcute cunoscute rezultatele simulării Evaluării Naționale desfășurate în Gorj la sfârșitul lunii trecute. Dana Constantinescu, inspectorul școlar general al județului Gorj, și-a exprimat convingerea că rezultatele vor fi mult mai bune la examenul din vară.

64,77% este rata de promovare înregistrată la simularea Evaluării Naționale la nivelul județului Gorj. Un singur elev a obținut media 10, acesta fiind de la Liceul Tehnologic Turburea. Potrivit ISJ Gorj, 92 de elevi au obținut medii între 9 și 9,99, iar peste 200 au medii între 8 și 8,99. Un număr de 751 de elevii au obținut medii sub 5.

Pe unități de învățământ, cea mai mare rată de promovare s-a înregistrat la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu (96,77%), urmat de Școala Gimnazială “Constantin Săvoiu” Târgu Jiu, Școală Gimnazială “Alexandru Ștefulescu” Târgu Jiu, Colegiul Național “Spiru Haret” Târgu Jiu și Colegiul Național ” George Coșbuc” Motru. La polul opus se situează Liceul Tehnologic Stoina și Școala Gimnazială Ciuperceni, cu o rată de promovare de 20%.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.