Elevii din Ceauru au primit în dar o Sală de Sport


Peste 200 de elevi și preșcolari din satul Ceauru au la dispoziție o sală de sport nouă dotată la nivelul celor mai exigente cerințe. Investiția se datorează preocupării deosebite a edilului Mădălin Ungureanu pentru viitorul acestei așezări, atenție specială pentru elevi și tineri. Investiția a costat circa 6,5 milioane de lei și a fost finalizată cu câteva zile înainte de 1 Iunie.

Elevii din Ceauru au acces de câteva zile la o sală de sport la cerințe europene. Investiția se află în comuna gorjeană Bălești, mai exact în satul Ceauru. Lucrările au început în urmă cu doi ani, fondurile fiind asigurate de la Guvern prin Compania Națională de Investiții.
Sala de sport de tip școlar are o tribună cu 102 locuri. Investiția se ridică la circa 6,5 milioane de lei.
„Sala de sport propusă se adresează elevilor de la Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș”, cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanță sau la sfârșit de săptămână. Este dimensionată ținând cont de dimensiunile unui teren de baschet, a unui teren de tenis și a unui teren de volei cu distanțele de siguranță aferente, o tribună cu 102 locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public”, spunea primarul Mădălin Ungureanu cu ocazia deschiderii oficiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.