Elevii de la CNTV au adus trei medalii Gorjului


Liceul_Tudor_Vladimirescu_din_Targu_JiuElevii gorjeni care au participat la Olimpiada Naţională de Informatică de la Piteşti-Liceu s-au întors acasă cu trei medalii, două de argint şi una de bronz. Toţi elevii din Gorj câştigători învaţă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”(CNTV).

O treime dintre elevii gorjeni prezenţi la faza naţională a Olimpiadei de Informatică s-au întors cu premii de la Piteşti. Astfel, trei dintre cei nouă elevi (3 de clasa a IX-a, 3 de clasa a X-a, 2 de clasa a XI-a şi 1 de clasa a XII-a) care au reprezentat judeţul Gorj la Olimpiada Naţională de Informatică (liceu), ce s-a desfăşurat în perioada 4 – 9 aprilie la Piteşti, în judeţul Argeş, au reuşit să obţină medalii. Câştigătorii:  Mihai-Ionuţ Cernăianu, elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, a obţinut o medalie de argint; George Aurelian Popescu, elev în clasa a X-a la acelaşi colegiu, medalie de argint; medalie de bronz,  Radu-Dumitru Stochiţoiu, elev în clasa a XII-a tot la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.

În perioada 10 – 14 aprilie, la Slobozia, se desfăşoară etapa naţională a Olimpiadei de Informatică pentru elevii de gimnaziu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.