Mihnea Costoiu şi Ecaterina Andronescu la „ZCSSUCB” 2014


 

UCB aziUniversitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, în colaborare cu Liga Studenților din cadrul UCB, a organizat, în perioada 2-4 mai, cea de-a VII-a ediție a Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice Studențești „ZCSSUCB” 2014. Mihnea Costoiu-ministrul Cercetării şi Ecaterina Andronescu au participat la manifestări.
La această ediție au participat studenți și masteranzi de la majoritatea centrelor universitare din țară. Au fost participanți de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, de la Universitatea „Politehnica” din București, Universitatea „Politehnica” din Timișoara, Universitatea „Hyperion” din București, precum și alte universități din țară. În premieră, Mihnea Costoiu-ministrul Cercetării şi Ecaterina Andronescu-fost ministru al Educaţiei au participat la o parte din manifestări.
Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice Studențești se bazează pe cercetare, dezbatere și socializare și este cunoscută atât pe plan național, cât și pe plan internațional, fiind valorificate în special cercetările celor aproximativ 200 de studenți și masteranzi care participă cu lucrări anual. „ZCSSUCB 2014” este un proiect care are o deschidere mai vastă asupra disciplinelor, implicând domenii din cadrul celor patru pacultăți ale UCB, și a fost organizat cu scopul de a le oferi participanților posibilitatea să își prezinte propriile realizări și creații, de a valorifica capacitatea lor creativă și inovatoare, și de a facilita schimbul de idei și opinii între participanți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.