Pensionarii din învăţământul gorjean serbaţi oficial


DSC_0111Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi sindicatele din învăţământul gorjean organizează joi, 26 iunie 2014, o festivitate de premiere a celor 100 de cadre didactice care se pensionează începând cu 1 septembrie a.c. Manifestarea este găzduită de amfiteatrul CNTV şi la ea sunt aşteptaţi şi directori de şcoli dar şi inspectori şcolari.

 

Potrivit cifrelor oficiale oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, 101 cadre didactice se retrag de la catedră în această vară. După o tradiţie a ultimilor ani, ISJ Gorj şi reprezentanţii FSLI în Gorj organizează joi, 26 iunie 2014, ora 11.00, o ceremonie dedicată acestui eveniment în amfiteatrul de la CNTV.

Despre acest eveniment, profesorul Ion Işfan-inspectorul şcolar general al judeţului Gorj-ne-a declarat: „Manifestările dedicate cadrelor didactice din judeţul Gorj care se pensioneză constituie modul nostru de a le mulţumi pentru întreaga activitate. Vor primi o diplomă care simbolizează  cariere foarte reuşite în acest domeniu, perioade în care au slujit cu abnegaţie această meserie nobilă şi generaţii şi generaţii de elevi. Le urăm să aibă parte de o pensie cât mai lungă şi îi aşteptăm să rămână aproape şcolii şi în perioada următoare.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.