Aproape 700 de candidaţi la Titularizare în Gorj


 

 

inspectoratul-scolar-judetean-gorj

 Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc luni, 21 iulie, urmând ca rezultatele să fie afișate în data de 25 iulie 2014. În 25-26 iulie, profesorii pot depune contestații. Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi afișate în data de 30 iulie 2014.În judeţul Gorj s-au înscris  680 de candidaţi pentru 29 de posturi titularizabile şi aproximativ 300 la suplinire, întregi sau parţiale. Cea mai mare concurenţă în Gorj se înregistrează la Educatoare unde 63 de candidate se bat pe 6 posturi, aproximativ 10 pe loc.

 
Concursul de Titularizare este găzduit în acest an de Colegiul Tehnic “Ion Mincu” Târgu-Jiu. Cei 700 de candidaţi au optat în marea lor majoritate pentru următoarele discipline: Limba Română-69 de candidaţi; Matematică-42 de candidaţi; Limba Franceză-20 de candidaţi; Limba Engleză-44 de candidaţi; Biologie-16 candidaţi; Geografie-21 candidaţi; Chimie-8 candidaţi; Cultură Civică-11 candidaţi; Educaţie Fizică-86 de candidaţi; Fizică-13 candidaţi; Informatică-25 de candidaţi; Istorie-24 de candidaţi ş.a.

Doar puţini candidaţi au şanse pentru un post definitive pentru că nu sunt scoase la concurs  decât 29 de posturi. Aceste posturi se impart pe mai multe discipline: Educatoare-6 posturi; Învăţători-1 post; Chimie-1 post; Fizică-Chimie-1 post; Arte-8 posturi.

În  31 iulie va avea loc Etapa I de repartizare – repartizarea în ședință publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media de repartizare 7,00 (șapte) la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate în vederea angajării pe perioada nedeterminată: repartizarea în ședință publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media 7,00 (șapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

În 1 august va avea loc repartizarea, în ședință publică, a candidaților cu media de repartizare minimum 7 (șapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susținut atât proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, cât și proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susținut proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.