Circa 20% dintre candidaţii la Titularizare au făcut contestaţii


Bac fotoLa sfârşitul săptămânii trecute au putut depune contestaţii nemulţumiţii de la examenul de Titularizare din Gorj. 95 de contestaţii au fost depuse de către profesorii şi învăţătorii gorjeni care au participat la ediţia din acest an a examenului de Titularizare.

În 30 iulie se vor cunoaşte rezultatele definitive la examenul de Titularizare.
Din cei 495 de participanţi cu lucrări valide, un număr de 95 dintre aceştia au depus contestaţii, arătându-se nemulţumiţi de notele primite. Din numărul total de 95 de contestaţii depuse, 16 au fost la disciplinele de Educaţie Fizică şi Sport, 11 la Limba Engleză, 9 la Limba şi Literatura Română, 8 au fost depuse de către învăţători şi 8  de către educatoare.
Concursul pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar a fost trecut cu cel puţin nota 5 de către un procent de 69,50% din dascălii participanţi. Mai exact, 72 de dascăli au obţinut note între 5 şi 5,99, 47 au luat note 6 şi 6,99, lucrările altor 107 candidaţi au fost notate cu note între 7 şi 7,99, 59 de candidaţi au obţinut note între 8 şi 8,99, iar 33 de dascăli au promovat examenul de Titularizare cu note între 9 şi 9,99. De asemenea, la nivelul Gorjului a existat o singură notă de 10.
Pentru examenul din acest an, Inspectoratul Şcolar Judeţean a scos la concurs un număr de 26 de catedre titularizabile, 97 de catedre complete  şi 159 de catedre incomplete, netitularizabile. În data de 31 iulie, în cadrul unei şedinţe publice, va avea loc prima etapă de repartizare a candidaţilor care au obţinut cel puţin media 7.00, atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Repartizarea va fi făcută în ordinea descrescătoare a mediilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.