Circa 200 de învățători formați să preia clasa pregătitoare


inspectoratul-scolar-judetean-gorjÎn perioada 8-12 septembrie 2014, Inspectoratul Școlar Județean Gorj organizează o sesiune specială de pregătire pentru învățătorii care vor prelua în această toamnă clasele pregătitoare. La aceste cursuri vor participa circa 200 de cadre didactice. Cursul de formare este organizat de Casa Corpului Didactic Gorj.

Învăţătorii gorjeni care vor preda din toamnă la clasele pregătitoare vor fi instruiţi, pentru a putea lucra cu micuţii care merg pentru prima dată la şcoală. Astfel, în perioada 8 – 12 septembrie 2014, Casa Corpului Didactic Gorj organizează cursul de formare „Abilitarea curriculară a cadrelor didactice din învăţământul primar pentru clasa pregătitoare”.

Ion Ișfan, inspectorul școlar general al județului Gorj, ne-a declarat că „programul de formare se adresează cadrelor didactice care vor preda la clasa pregătitoare în anul şcolar 2014 – 2015 şi are în vedere implementarea Noului curriculum la acest nivel de școlarizare”. Informaţiile legate de modul de desfăşurare a cursului de formare pe grupe şi centre de formare avizate MEN, vor fi confirmate în următoarele zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.