Şedinţă cu directorii de şcoli la început de an şcolar


DSC_5114Joi, 11 septembrie 2014, va avea loc  o ședința cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ preuniversitar din județul Gorj pe probleme specifice începutului de an şcolar. Şedinţa va fi găzduită de sediul ISJ Gorj şi va fi coordonată de profesorul Ion Işfa, inspectorul şcolar general al judeţului Gorj, şi de Petre Nanu, inspector şcolar general adjunct al ISJ Gorj.

Mâine  va avea loc  o ședința cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ preuniversitar din județul Gorj pe probleme specifice începutului de an şcolar. Şedinţa va fi găzduită de sediul ISJ Gorj şi va fi coordonată de profesorul Ion Işfa, inspectorul şcolar general al judeţului Gorj, şi de Petre Nanu, inspector şcolar general adjunct al ISJ Gorj şi vor participa inspectorii școlari teritoriali, directorii și directorii adjuncți.La aceeași oră sunt convocați și profesorii responsabili cu activitatea educativă. Aceștia vor participa doar la activitatea ce se va desfășura în Piața Prefecturii.
Programul şedinţei de la sediul ISJ Gorj  este următorul:
• Stadiul pregătirii unităților de învățământ pentru începerea noului an școlar. Probleme curente la început de an școlar.
• Prezentarea de către fiecare director a situației cu privire la probleme tehnice sau de altă natură a microbuzelor școlare.
• Situația orelor nerepartizate până la data de 10.09.2014.
• Deplasarea în Piața Prefecturii în vederea participării la Campania de informare „Labirintul Anticorupţie” . Evenimentul îşi propune să informeze cât mai mulţi cetăţeni în legătură cu fenomenul corupţiei, modalităţile de combatere şi sesizare a faptelor de corupţie.

Un gând despre “Şedinţă cu directorii de şcoli la început de an şcolar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.