Bani pentru hotărârile judecătorești ale profesorilor


Deschidere premier 1Guvernul a aprobat la rectificarea bugetară o alocare suplimentară pentru Educaţie de 140 de milioane de lei pentru plata titlurilor executorii în cazul proceselor câştigate de profesorii care au acţionat în instanţă autorităţile ca urmare a tăierii salariilor în 2010.

Guvernul României a aprobat la rectificarea bugetară o alocare suplimentară pentru Educaţie de 140 de milioane de lei pentru plata titlurilor executorii în cazul proceselor câştigate de profesorii care au acţionat în instanţă autorităţile ca urmare a tăierii salariilor în 2010, a anunţat premierul Victor Ponta la Palatul Victoria.

Pentru Agerpress, Victor Ponta a declarat:”La Educaţie am alocat în plus 140 de milioane de lei pentru plata hotărârilor judecătoreşti, ştiţi procesele câştigate de profesori împotriva Guvernului Emil Boc. Putem în acest fel să păstrăm ritmul de achitare la zi. S-a dat posibilitatea şi în învăţământul universitar pentru plata a 120 de milioane de lei. În plus, 50 de milioane de lei sunt pentru alte cheltuieli: bunuri, servicii şi investiţii în derulare”.  Potrivit lui Ponta, din bugetele ministerelor Culturii şi Tineretului şi Sportului nu s-a tăiat niciun leu la rectificarea bugetară: „La Ministerul Culturii şi la Ministerul Tineretului şi Sportului nu s-a tăiat niciun leu, ci s-au asigurat banii necesari pentru ca drepturile care existau deja şi fusesesă suspendate, atât ale artiştilor, cât şi ale sportivilor, să poată fi achitate”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.