Deschidere de an universitar la UCB


Deschidere UCB
Deschidere UCB 2Într-o perioadă dificilă pentru viitorul Universității ”Constantin Brâncuși”, târâtă într-un scandal legat de licențele precedentului an universitar și cu vreo 400 de locuri libere pentru anul I la sistemul ”cu plată”, comunitatea academică a strâns rândurile pentru un nou an universitar. UCB va începe, cel mai probabil, cu o conducere nouă după ce fosta conducere a demisionat în bloc și s-a anunțat deja noul rector.

Manifestările de deschidere ale noului an universitar au fost onorate de Ion Călinoiu-președintele Consiliului Județean Gorj, Alin Văcaru-prefect de Gorj, Ion Ișfan-inspector școlar general ș.a. Amfitrionul manifestării a fost Adrian Gorun, președintele Senatului UCB. Prefectul de Gorj a prezentat mesajul premierului Victor Ponta, deputat al județului nostru.

Redăm mai jos mesajul transmis de Remus Pricopie, ministrul Educației Naționale: Debutul anului universitar înseamnă intrarea în familia academică a unei noi generaţii de studenţi care caută drumul spre realizarea personală şi profesională. Sunt încrezător în reuşita acestor tineri, deoarece şansele lor la un viitor mai bun sunt astăzi mai mari decât în trecut. Şi la acest nou început, obiectivul MEN rămâne acela de a oferi studenţilor şi profesorilor cât mai multe oportunităţi de dezvoltare şi afirmare profesională.

Le urez studenţilor bun venit, putere de muncă şi baftă la cursuri şi la examene!

Colegilor mei, profesorii, le doresc un an universitar bun, plin de realizări şi succes în toate proiectele pe care le derulează!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s