”Camionul de Crăciun” a poposit la Peștișani


 

 

Foto PestisaniOrganizaţiile „Masa Rotundă” şi „Cercul Doamnelor” din Germania  şi-au încheiat misiunea în judeţul Gorj. Timp de patru zile, o delegaţie din Germania a împărţit peste 3.500 de cadouri copiilor sărmani şi au făcut donaţii şi la două spitale din judeţ. În cele patru zile în care s-a desfăşurat acest proiect la Gorj au fost împărţite peste 3.500 de cadouri pentru copiii din localităţile Târgu-Jiu, Novaci, Baia de Fier, Licurici, Căpreni, Runcu şi Peştişani şi au fost făcute donaţii de pături şi scaune cu rotile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi Spitalul Novaci.

Ultima oprire a fost la Peştişani, unde micuţii de la şcolile şi grădiniţele din localitate au primit daruri din străinătate în număr de circa 300 potrivit organizatorilor.Acţiunea umanitară numită „Camionul de Crăciun” a adus bucurie şi zâmbete pe chipurile a mii de copii. Germanii, împreună cu Cristian Tudor, coordonatorul acestui proiect în Gorj, au parcurs zilnic sute de kilometri pentru a împărţi  peste 3.500 de cadouri. La Peştişani, copiii, dar şi o bătrână din localitate au primit vizita acestora. Această colaborare va continua şi anul viitor. Germanii pregătesc pentru lunile aprilie-mai o nouă donaţie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi un nou camion plini cu cadouri pentru luna decembrie. La finalul acţiunii, organizatorul Cristi Tudor a avut de transmis un mesaj. „Sperăm ca la anul să primim şi mai mult ajutor pentru transportul şi cazarea echipei. Vreau să spun că m-am implicat în această acţiune pentru că aşa mi se pare normal şi nu am niciun interes ascuns şi mai vreau să menţionez că în toată această perioadă am fost în concediu  de odihnă”, a menţionat Cristian Tudor.

În cele patru zile în care s-a desfăşurat acest proiect la Gorj au fost împărţite peste 3.500 de cadouri pentru copiii din localităţile Târgu-Jiu, Novaci, Baia de Fier, Licurici, Căpreni, Runcu şi Peştişani şi au fost făcute donaţii de pături şi scaune cu rotile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi Spitalul Novaci.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.