EXCLUSIV Elevii de la ”Magheru” au lucrat pentru Casa Regală a României


20141204_112312Elevii clasei a IX a din cadrul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu, specializarea Tehnician Analize Produse Alimentare, au desfăşurat stagiul de I.P. la mai mulţi agenţi economici, printre care şi la Fabrica de Ciocolată Belgiană din Buzeşti – Crasna. Interesant că aceştia au lucrat la o comandă specială a Casei Regale pentru investirea noului preşedinte la 21 decembrie 2014.

 

Aşa cum ne declara profesorul Marius Buzera, directorul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru, despre experienţa practicii şcolare de la Crasna: „Scopul şi obiectivele activităţilor au fost: formarea competenţelor profesionale prin educaţie nonformală, corelarea cunoştinţelor teoretice cu cele practice (familiarizarea cu procesul tehnologic de fabricare a ciocolatei, identificarea utilajelor folosite, identificarea aparaturii de laborator utilizată pentru stabilirea calităţii materiei prime), creşterea nivelului de relaţionare şi promovarea comunicării cu persoane din afara mediului şcolar.”
La Fabrica de Ciocolată Belgiană elevii au putut observa efectiv procesul de producere al unor specialităţi de ciocolată. Fabrica de la Crasna este foarte căutată de vreme ce însăşi Casa Regală a României i-a încredinţat comenzi. Astfel, elevii de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” au lucrat alături de specialişti la o comandă specială-o machetă a Palatului Regal din ciocolată-care va ajunge duminică la Cotroceni la ceremonia de investitură a noului preşedinte Klaus Iohannis.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.