O muncă de echipă, o reușită pentru viață!


Specta 1 Specta 2 Specta 3Spectacolul umanitar  ”Vocile dau viață…” organizat joi, 18 decembrie 2014, pentru a fi adus un sprijin financiar lui Flavian, copilul de 7 ani din Târgu Jiu, care a fost diagnosticat, de curând, cu leucemie mieloblastică acută și se află în spital la București, sub un tratament sever, a fost o reușită. Iubitorii de folclor și mai multe instituții media și-au dat mâna pentru ca acest copil să trăiască.

În urma spectacolului, care a avut sala plină la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, s-au strâns 13.020,50 RON, din care: 9.900 RON din vânzarea a 495 de bilete și 3.120,50 RON din donațiile făcute în sala de spectacol, în cele două urne mobile. Întreaga sumă a fost donată de organizatori în contul lui Flavian dar efortul trebuie să continue.

Aura Stoenescu, directorul de programe al postului N-SAT TV și unul din inițiatorii acțiunii, a declarat: ”Mulțumim pentru participare artiștilor, din Gorj și din țară, care au venit cu dragă inimă să ni se alăture în acest demers fără să perceapă onorariu sau alte cheltuieli adiacente (cum ar fi transport, diurnă sau cazare). Aceștia sunt printre cei mai dragi artiști sufletelor telespectatorilor N-SAT TV, dovadă că sunt ceruți cel mai des la emisiunea de dedicații în direct „Petale de Cântec” realizată de Elisabeta și Gigi Vasile: Niculina Stoican; Soliștii „Doinei Gorjului”:Victorița Lăcătușu, Olguța Berbec, Valentin Sanfira, Roberta Crintea, Natalia Gorjanu, Georgina Bîrsac, Marian Medregoniu, Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” (dirijori: maeștrii Marcel Parnica și Aurel Blondea), Corpul de balet al Ansamblului „Doina Gorjului” (condus de maeștrii coregrafi Valeriu Saraolu și Marian Stelea); TRITON și Luminița Țicleanu; Invitați: Maria Ghinea, Nina Predescu, Ion Drăgan, Elisabeta Vasile, Nelu Bițînă, Sanda Argint, Violeta Constantin, Marcela Fota, Rodica Mitran , Dănuț Dincă, Delia Barbu, Mihai Priescu; Prezentatori: Codruța Florescu și Călin Stoleru.
Mulțumim telespectatorilor N-SAT TV și prietenilor de pe facebook, precum și tuturor celorlalți spectatori, ce au venit alături de noi (cumpărând bilete și participând la spectacol, precum și făcând donații directe), să-l ajutăm pe Flavian să trăiască.Mulțumim pentru sprijinul acordat următorilor colaboratori: Cristi Scurtu, Aurel Colceag, IulianFest, Primăria și Consiliul Municipal Târgu Jiu, Mioara Niculescu, firma CONSTRUCT LYDER, elevii de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu (care s-au implicat în strângerea de fonduri), Compania Coca Cola, Andra Moianu, Cătălin și Adrian Andrițoiu, Nicu State, Tipografia PROD COM, echipa tehnică a Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului- inginer de sunet Adrian Ghiocel”.

Trebuie subliniat că organizatorii spectacolului au fost Televiziunea N-SAT TV, Săptămânalul VERTICAL, Asociația TINERII GORJULUI și Radio INFINIT, alături de CONSILIUL JUDEȚEAN GORJ  prin ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST „DOINA GORJULUI”. Și încă o veste bună, spectacolul va fi difuzat, integral, la N-SAT TV în ziua de Crăciun și a doua zi- în reluare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s