Se cunosc trei din cei patru noi decani din UCB


100_4423Universitatea ”Constantin Brâncuși” are o nouă conducere la nivel de rector și prorectori iar din această săptămână are și noi decani. Au fost desemnați și directorii de structuri departamentale.

Astfel, noii decani sunt: la Facultatea de Inginerie- Cristinel  Racoceanu, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor-Cecilia  Răbonțu, la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale-Monica-Delia  Bîcă, iar concursul pentru funcţia de decan la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative a fost reprogramat pentru data de 16.02.2015.

Au fost desemnați și directorii de structuri departamentale: Director la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic – Georgiana-Amelia Boncea; director la Departamentul de Învățământ la Distanță și Formare Continuă –Roxana Gabriela Popa; director la Departamentul de Asigurare a Calității –Alin  Nioață; director la Departamentul de Cercetare –Dezvoltare –Ilie  Borcoși; director la Departamentul de Relații Internaționale și Programe Comunitare – Liviu Marius Cîrțînă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.