Programul ”Euro 200” continuă


CalculElevii şi studenţii din învăţământul de stat şi particular acreditat care au până în 26 de ani şi care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 de lei pe membru de familie pot primi calculatoare prin programul ,,Euro 200”.

Stabilirea numărului de beneficiari se va face în limita sumei alocate acestui program, sumă cuprinsă în bugetul Ministerului Educaţiei. Conform legii, acordarea ajutorului financiar se realizează în ordinea crescătoare a venitului brut lunar pe membru de familie, în limita sumelor alocate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Depunerea cererilor privind acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării unui calculator prin programul ,,Euro 200″ are ca termen limită data de 21 aprilie 2015.

Pe 31 mai se va afişa, pe site-ul Ministerului Educaţiei, lista cu cererile eligibile, iar pe 1 iunie se vor afişa listele cuprinzând beneficiarii programului.

Conform calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, pe 3 iunie, listele cu beneficiarii se afişează şi în unităţile de învăţământ.

La cinci zile după afişarea acestora pe site-ul dedicat se pot depune contestaţii, urmând ca listele finale cu beneficiarii acestui program să fie publicate în data de 24 iunie 2015.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.