Meditații pentru elevii de liceu la UCB


100_4423Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu se va implica şi anul acesta în pregătirea elevilor de clasa a XII-a care vor susţine examenul de Bacalaureat şi va organiza cursuri de pregătire pentru a veni în sprijinul acestora.Chiar dacă universitarii gorjeni nu o spun, speranța este ca mai mulți tineri liceeni să fie interesați de această ofertă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Sorin Ghimişi, s-a avut în vedere organizarea unor cursuri de pregătire gratuite, care vizează subiectele din programa pentru Bacalaureat, susţinute de cadre didactice de la Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative.

„Facultatea de Inginerie organizează astfel de cursuri la disciplina Matematică încă din anul 2011. Pentru sesiunea din vara anului 2015, programul de pregătire a fost pus deja la dispoziţia celor interesaţi la sediul facultăţii. Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative organizează cursuri de pregătire gratuite pentru examenul de Bacalaureat la disciplinele Limba şi literatura română şi la Limba engleză. Locul de desfăşurare a cursurilor este sediul Facultăţii de Relaţii Internaţionale”, a afirmat Sorin Ghimişi.

La consultaţii pot participa toţi tinerii care se vor înscrie la examenul de Bacalaureat în sesiunea din vara anului 2015.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.