Titularizarea din Gorj: absențe, retrageri și speranțe mici


DSC00089Doar circa 2/3 dintre profesorii înscriși la Titularizare în Gorj au reușit să susțină examenul. 190 de cadre didactice din cele 580 înscrise au absentat sau au plecat din examen din motive personale. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, 72 de cadre didactice au absentat, în timp ce alți 118 dascăli au ieșit din sala de examen invocând motive personale.

 

În județul Gorj s-au înscris în vederea susținerii examenului de Titularizare un număr de 582 de cadre didactice. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, patru dintre candidați nu au avut studii autorizate pentru a susține examenul, în timp ce doar 522 dintre ei au avut fișe valide și note la inspecțiile la clasă.

Nu toți cei care au avut fișe valide și note la inspecții s-au și prezentat la examen. Potrivit reprezentanților IȘJ Gorj, 72 dintre dascălii gorjeni au absentat de la titularizare. De asemenea, alți 118 profesori au ieșit din sala de examen după ce au văzut subiectele, invocând motive personale.

Nici cei care au susținut examenul nu au speranțe prea mari, majoritatea dintre ei susținând această evaluare pentru ca în baza notei să prindă un post de suplinitor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.