Jumătate dintre locurile pentru admiterea la UCB sunt încă libere


100_4423Deși în luna iulie 2015,  Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat concurs de admitere pentru anul universitar 2015- 2016, jumătate dintre locuri au rămas încă neocupate.  Au fost disponibile  900 de locuri, 420 bugetate, restul cu taxă şi alte aproximativ 500 de locuri la master,  mai sunt disponibile 421 de locuri la programele de licenţă şi 215 la master. Înscrierile se desfăşoară în perioada 7-14 septembrie.

În sesiunea din vară s-au ocupat aproape doar locurile fără taxă, majoritatea celor cu taxă fiind scoase din nou la concurs. Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a afişat locurile disponibile pentru sesiunea de admitere din această toamnă. Astfel, cele mai multe locuri bugetate sunt la Facultatea de Inginerie, respectiv: 56 la buget, 41 cu taxă şi 3 bugetate pentru rromi.
La Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative sunt scoase la concurs 7 locuri bugetate, 132 cu taxă şi 5 fără taxă pentru rromi. Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor nu mai are nici un loc bugetat, dar are 141 de locuri cu taxă şi 3 pentru rromi. Nici Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale nu mai are locuri fără taxă, dar are 31 de locuri cu taxă la Educaţie Fizică şi Sportivă şi 2 locuri pentru rromi la acelaşi program de studiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.