Directorii de școli la ședință


colegiul-tudor-vladimirescuDirectorii de unități de învățământ preuniversitar din județul Gorj se întâlnesc miercuri, 13 ianuarie 2016, la Târgu-Jiu pentru a discuta despre mai multe subiecte, între care și proiectele planurilor cadru pentru gimnaziu. Potrivit cotidianului GORJEANUL, această întâlnire va fi găzduită de CNTV.

Miercuri, 13 ianuarie a.c., începând cu ora 11.00, la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, se va desfășura o ședință cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din județ.
Printre temele abordate în cadrul ședinței se vor număra metodologia de mișcare a personalului didactic pentru anul școlar 2016-2017, încadrarea cu titulari a școlilor dar  și legislația privind aprobarea opționalelor. Pe ordinea de zi se mai află și dezbaterea proiectelor planurilor cadru pentru gimnaziu. Reamintim că, pe 23 decembrie Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei a lansat în dezbatere trei propuneri de plan-cadru pentru clasele V-VIII, iar data limită pentru desfășurarea dezbaterilor față în față la nivel județean pe această temă este 22 ianuarie 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.